Acum este Mar Ian 28, 2020 4:22 am

HETNiX

Cauți un loc unde să pui un anunț? Aici e locul potrivit!
 
Mesaje: 1
Membru din: Dum Ian 15, 2017 9:10 pm
Like-uri oferite: 0 time
Like-uri primite: 0 time

HETNiX

de crispyg94 » Vin Ian 20, 2017 7:29 pm

Imagine

HETNiX este o companie constituita conform legislatiei Romaniei, ce ofera servicii de infrastructura dedicata clientilor sai din toata lumea, in peste 30 de datacentere unde avem prezenta.
Pentru mai multe detalii despre companie si date de identificare a societatii, puteti accesa aceasta pagina: https://www.hetnix.com/ro/contact.xml dar si pe pagina oficiala de pe facebook: https://www.facebook.com/hetnix

In ceea ce priveste planurile de Servere Dedicate, puteti gasi o comparatie a serviciilor oferite de catre HETNiX si alti provideri ce au obiect de activitate similar, la aceasta adresa: https://www.hetnix.com/ro/hetnix-este-diferit.xml

Oferim o varietate de servicii si solutii personalizate catre clienti persoane fizice si companii la nivel global. Ne mandrim cu o calitate ireprosabila a serviciilor si in acelas timp un cost favorabil in comparatie cu nivelul calitativ al serviciilor, oferind servicii de infrastructura stabile, facilitand in acest mod succesul clientilor nostri, o mai mare transparenta si un uptime maxim.

In acest post, dorim sa va supunem atentiei ofertele noastre pentru Servere VPS localizate in Bucuresti sau in Strasbourg.

Planurile active sunt urmatoarele:

Imagine

Facilitatile incluse in mod gratuit sunt, dar nu se limiteaza la:

- Stop / Start / Restart
- Reinstall via Template
- Reinstall via ISO
- Conexiune dual-stack IPv4/IPv6
- Grafice live cu traficul efectuat
- Reverse DNS
- Peering cu toti jucatorii importanti de pe piata de Telecom
- Latente minime atat in RO cat si in afara prin intermediul: NTT America, Abovenet, TeliaSonera, Hurricane Electric, Cogent, Zayo Bandwidth si Telecom Italia.

Se pot realiza optimizari gratuite la nivel de server (one-time) pentru urmatoarele CMS-uri: OpenCart, Prestashop, Magento, Wordpress, Woocomerce, IP.Board, vBulletin, WHMCS, Blesta, Hostbill, Boxbilling.

Specialitatea casei, o reprezinta flexibilitatea noastra fata de necesitatile clientilor, asadar oferim configuratii personalizate care se pot mula pe orice tip de aplicatie. In acest sens, ne puteti contacta pentru consultanta absolut gratuita si fara nici un fel de obligatii.

Pentru intrebari suplimentare ne puteti contacta direct pe website-ul oficial, mentionat anterior.

Înapoi la Anunțuri de mică publicitate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori