Acum este Mie Dec 19, 2018 3:28 am

[GHID]Pescuit-Metin2

O zonă unde poți afla informații despre cum poți îmbunătății propriul caracter de joc, dar și ghiduri care te vor ajuta să ajungi la o locație anume.
Avatar utilizator
 
Mesaje: 23
Membru din: Joi Iul 23, 2015 3:38 am
Localitate: Bistrita-Nasaud
Like-uri oferite: 2 times
Like-uri primite: 4 times

[GHID]Pescuit-Metin2

de ManuDx2 » Lun Sep 11, 2017 4:57 pm

Cum se pescuieşte?
Pentru a începe să pescuieşti, ai nevoie de o undiţă de la pescar, care costă 5.000 Yang, şi pastă sau râme ca momeală.
Şi peştele mic se poate utiliza ca momeală.
Pentru a pescui, tot ce trebuie să faci este să aşezi undiţa în loc de armă şi să dai click dreapta pe momeală pentru a o fixa în cârlig.
Pentru a pescui trebuie să ajungi lângă o suprafaţă de apă (râu, iaz) şi apoi să apeşi tasta space, iar caracterul tău va arunca momeala. Atunci când un peşte a muşcat, va apărea un nor: Imagine
După dispariţia acestuia, aşteaptă 2-3 secunde şi apasă din nou tasta space; caracterul tău va încerca să îl scoată din apă.
Capacitatea prinderii unui peşte depinde de timpul precis când apeşi din nou tasta space, după dispariţia norului. În funcţie de acest timp poţi prinde peşti sau obiecte diferite.
Notă:
De fiecare dată când arunci cârligul, trebuie să agăţi o nouă momeală.
Poţi pescui pe orice suprafaţă de apă, dar peştii şi obiectele se pot prinde doar în primul şi al doilea sat (map1 şi map2).


Undița
Undiţa, o poţi cumpăra de la Pescar cu 5.000 Yang, şi o poţi folosi de la nivelul 30.
Atunci când este cumpărată, undiţa este +1, cu 0/10 puncte de pescuit.
În timp ce pescuieşti, indiferent dacă prinzi ceva sau nu, se poate întâmpla ca numărul punctelor de pescuit să crească. Odată ce s-a atins limita de puncte pentru nivelul actual al undiţei, trebuie să o duci la Pescar, care va încerca să o îmbunătăţească.
Dacă îmbunătăţirea nu reuşeşte undiţa nu va fi distrusă, dar calitatea acesteia va scădea cu un nivel, cum se întâmplă când îmbunătăţirea unui obiect cu un Pergament Binecuvântat eşuează.
Imagine
Pentru orice problema, contactati-ma in privat.
Cu respect,
manudx2

Pentru template-uri, index-uri gaming/metin, teme ipb, phpbb, scripting si design platforme whmcs , ajut pe toata lumea.
Serviciile mele(unele) se ofera si contra-cost.(PLATFORME WHMCS, FORUM GAMING PERSONALIZAT, PAGINA PHPBB, DESIGN & WEBDESIGN).

Înapoi la Ghiduri joc

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator