[GHID] Playerii fantomă

O zonă unde poți afla informații despre cum poți îmbunătății propriul caracter de joc, dar și ghiduri care te vor ajuta să ajungi la o locație anume.
Închis
Neconectat
Avatar utilizator
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 34
Înregistrat: 1 lună
Localitate: Buzău, România
Mulţumiri acordate: 1
Mulţumiri primite: 3
Discord: Teuţ.#5177

[GHID] Playerii fantomă

Mesaj de Adma »

1. Persoanele care fură numele altor persoane

Există anumite persoane care fură numele altor playeri de pe server, de exemplu, există pe server, playerul oficial Eyrie, vine un player cu un nume asemănător ca al lui, exemplu Admma şi se dă drept Adma, acesta cere iteme în numele lui, nu vă lăsaţi păcăliţi de aceştia, atât timp cât aceştia vă cer iteme şi pretind că sunt persoanele oficiale, puteţi să le cereţi să vină pe caracterul oficial. Dacă acesta refuză, să fiţi sigur că e un cont fals pentru a cerere iteme, intraţi la secţiunea Reclamaţii playeri şi semnalaţi acest lucru cu dovezi clare, iar playerul respectiv va fii sancţionat cu ban permanent.

2. Persoanele care se dau membri ai echipei

Există anumiţi playeri care se dau drept membri ai echipei, de exemplu [SA]Reme are aceste paranteze drepte ( [ ] ), iar ceilalţi care se dau drept [SA]Jawwad sau orice alt membru al echipei o să fie în felul următor: lSAlJawwad, va avea la nume litera L şi nu parantezele drepte. Orice membru din echipa Demera2 sau orice alt server oficial are deasupra capului iconiţa :

Imagine

(această iconiţă diferă de la server la server, sunt alte servere care au altă iconiţă, dar toţi membrii staff au ''GM'' sau ''STAFF'' deasupra capului)

Să ştiţi că echipa Demera2 sau al oricărui alt server nu vă vor cere niciodată datele de logare. Dacă aceştia care se dau drept membrii din echipă vă cer contul/itemele intraţi la secţiunea Reclamaţii playeri şi semnalaţi acest lucru cu dovezi clare, iar playerul respectiv va fii sancţionat cu ban permanent.

3. Persoanele care vă oferă iteme site de pe un site

Dacă întâlniţi un utilizator care vă spune că vă oferă iteme site de pe un site de genul: http://www.site-ulacela.19mb.com, acela se numeşte keylogger, nu trebuie să intraţi pe acel site, acel site vă cere datele voastre de logare, prin urmare nu primiţi nimic site, doar că contul vostru va fii spart de către deţinătorul site-ului.

Neconectat
Avatar utilizator
Moderator
Moderator
Mesaje: 6
Înregistrat: 1 lună
Localitate: ʜ ᴇ ʟ ʟ
Mulţumiri acordate: 0
Mulţumiri primite: 1
Discord: yungtheseus#6666

Mesaj de theseuswuzhere »

Util.

t/c
never need a bitch, im what a bitch need

Închis

Înapoi la “Ghiduri joc”